Cautare

63169 de rezultate pentru "martis biatrice este unul dintre cei mai pregati avocati in drept penal" (6.94 secunde)
Romania geme de scandaluri care mai de care mai penibile. Fostul premier social democrat este anchetat din cauza de termopane.
Partea a doua a acestui intericu o puteti citi in continuare. ... In aceasta alianta PSD cu PNL au existat si exagerari de natura simbolica, mai ales in campania electorala.
Un numar de 57 de deputati si 25 de senatori urmeaza sa fie alesi in colegiile uninominale trasate de Comisia de Cod electoral pentru noua judete in sedinta de luni. ... Astfel, judetul Arges va fi reprezentat in Parlament de noua deputati si patru senatori.
Stirea ca Elena Basescu ar putea fi condamnata la inchisoare pentru ca a purtat, in mod ilegal, uniforma Armatei Romane, difuzata de ziarul Click, este comentata in mod diferit de militari si de civili.
Adrian Nastase si Traian Basescu se vor intalni in turul doi.
Am urmarit cruciada lui sincera pentru confiscarea averilor ilicite si incapatanarea pozitiva pentru a revizui imediat Constitutia si a se face, in sfarsit, dreptate.
Primarul Radu Mazare si fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu, s-au prezentat, ieri dupa amiaza, in fata magistratilor de la Judecatoria Constanta, care urmeaza sa se pronunte asupra acuzatiei de calomnie, de care fosta ministreasa l-a acuzat pe edilul constantean.
Daca as fi avut ocazia sa spun in fata procurorului ceea ce am spus astazi, probabil ca nici nu mai exista vreun dosar.
Politica de vineri seara Au mai ramas mai putin de trei luni pana la alegerile parlamentare, iar lucrurile par mai incurcate ca niciodata.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
A zis Cristoiu cu o zi inainte ca Basescu trebuie sa iasa la inaintare, sa fie mai dur cu USL ?
In prezent, moneda euro este deja moneda a 340 de milioane de europeni din 19 state membre si aduce avantaje concrete atat gospodariilor, cat si intreprinderilor si guvernelor europene: preturi stabile, costuri mai mici ale tranzactiilor, economii protejate, piete mai transparente si mai competitive si intensificarea comertului.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... Din pacate insa a fost pastrat doar principiul, clamat cu toate ocaziile si mentionat inclusiv in Constitutie, in timp ce punerea lui in aplicare a fost un permanent izvor de de fapte cu iz penal.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea (foto) este urmarit penal pentru neglijenta in serviciu, in cursul zilei de ieri fiind audiat ca martor in aceasta speta omul de afaceri Ionut Negoita, fratele deputatului Robert Negoita.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Plenul Senatului a adoptat ieri, în unanimitate, cu 83 de voturi, cererea de reexaminare transmisa de presedintele Traian Basescu privind modificarile aduse la Codul de Procedura Penala si la Codul Penal.Senatorii au decis ca înregistrarile ambientale sau accidentale efectuate de catre parti sau de alte persoane, nu constituie mijloace de proba, cu exceptia infractiunilor contra persoanei, a patrimoniului, a actelor de coruptie sau de crima organizata.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, nu va fi urmarit penal pentru accidentul de circulatie in care a fost implicat pe 16 decembrie, anul trecut. Procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie au precizat ca Ludovic Orban nu este vinovat de nici una dintre acuzatiile care i s-au adus:
De ce PSD-ul este tot la 43%? ... Modificarile aduse Codului Fiscal, impreuna cu cele legate de Legea Justitiei si problemele pe care le intampina medicii au trimis romanii in strada.
Un intelept oriental se ruga in fiecare dimineata divinitatii sa nu-l oblige sa aiba parte de o epoca "interesanta". ... In fiecare seara cand deschid televizorul pentru a afla ce perspective avem sa scapam de gerul siberian care s-a abatut peste noi, nimeresc peste un nou scandal.
google-analytics.com